flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Бронювання систем відеоконференцзв’язку

10 червня 2020, 09:10

           Жашківський районний суд Черкаської області, з метою належної організації роботи в частині проведення судових засідань в режимі відеоконференції (ВКЗ) доводить до Вашого відома, що в  суді для проведення судових засідань в режимі ВКЗ на теперішній час обладнані три зали судових засідань, які постійно використовуються за призначенням суддями нашого суду.

Забезпечення відеоконференцзв’язку із залученням залів Жашківського районного суду Черкаської області буде з здійснюватися виключно за наявності завчасного бронювання майданчика за допомогою веб-порталу «Бронювання систем відеоконференцзв’язку» (https://vr.court.gov.ua).

Суд здійснює бронювання майданчика ВКЗ лише на підставі вмотивованої ухвали суду, що передбачено вимогами процесуального законодавства.

При бронюванні майданчику ВКЗ та проведенні судових засідань в режимі відеконференції просимо враховувати режим роботи Жашківського районного суду Черкаської області:

 З понеділка по четвер: з 8 год. 00 хв. до 17 год. 15 хв.,

                                         обідня перерва з 13 год. 00 хв. до 14 год. 00 хв.

П’ятниця:     з 8 год. 00 хв. до 15 год. 00 хв., без обідньої перерви.

Напередодні святкових та неробочих днів, що визначені ст. 73 КЗпП України, тривалість роботи скорочується на одну годину.

Відеоконференції, які призначені з Жашківським районним судом Черкаської області у неробочий час, на час обідньої перерви, а також без попереднього бронювання майданчика з використанням веб-порталу «Бронювання систем відеоконференцзв’язку» (https://vr.court.gov.ua) будуть залишатися без виконання.

Просимо не бронювати засідання у режимі відеоконференції на годину до обідньої перерви та закінчення робочого дня, за наявності великої кількості свідків.

Жашківський районний суд Черкаської області в рамках виконання доручень виконує тільки ті дії, які передбачені вимогами процесуального законодавства України, а саме: вручення пам’ятки про процесуальні права та обов’язки учасника судового процесу, перевірки документів, що посвідчує особу, та перебування поряд з нею до закінчення судового процесу.

               Жашківський районний суд Черкаської області не забезпечує виклик та явку учасників судових процесів в судові засідання за дорученням інших судів.

Відповідальна особа в Жашківському районному суді з проведення судових засідань в режимі відеоконференції – головний спеціаліст Бондарчук Олег Володимирович, контактний телефон +380991991671.