flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

РОБОТА ЖАШКІСЬКОГО РАЙОННОГО СУДУ ЧЕРКАСЬКОЇ ОБЛАСТІ В УМОВАХ КАРАНТИНУ

13 жовтня 2021, 14:04

 

          Згідно  постанови Кабінету Міністрів України від 09 грудня 2020 року № 1236 “Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2”, (у редакції постанови від 22.09.2021 № 981), карантин  продовжено  до 31.12.2021.

          Відповідно до наказу голови  Жашківського районного суду Черкаської області №14-А   від 23  вересня  2021 року «Про посилення протиепідимічних заходів»  для запобігання поширенню випадків коронавірусної інфекції запроваджено наступні заходи в роботі суду:

Обмежено пропуск  до  приміщення  Жашківського районного  суду Черкаської області осіб:

1)       з ознаками респіраторних захворювань та підвищеною температурою;

2)       без вдягнутих засобів індивідуального захисту, зокрема, респіратора або захисної маски;

3)       які не є учасниками судових засідань.

З метою максимального обмеження фізичних контактів, просимо надсилати  Ваші повідомлення на електронну пошту Жашківського районного суду Черкакської області inbox@gsh.ck.court.gov.ua, засвідчені  кваліфікованим електронним підписом.

          Для  подання до суду позовної заяви, відзиву, заперечення, клопотання, заяви, інших  процесуальних документів рекомендуємо  користуватися  сервісом «Електронного суду» або направляти документи, засвідчені кваліфікованим електронним підписом, на електронну адресу суду.

          Для ознайомлення  з матеріалами судової справи (при наявності   технічної можливості) здійснити це в дистанційному режимі, шляхом надсилання  судом  електронної копії матеріалів справи на Вашу електронну адресу. Для цього  необхідно звернутися до суду з відповідним клопотанням, засвідченим кваліфікованим електронним підписом.

         Для відкладення  розгляду справи у зв’язку із карантинними заходами або  для  розгляду  судової справи  без Вашої участі  -  необхідно надіслати на електронну адресу суду відповідні клопотання, засвідчені кваліфікованим електронним підписом.

         При  особистій участі у  судовому засіданні особисто, будь ласка, користуйтеся засобами особистого захисту (маскою, рукавичками).

         Нагадуємо, що для особистої участі в судовому засіданні  не обов’язково з’являтися  в приміщення суду, особисту участь в судовому засіданні можливо забезпечити, скориставшись  особистими засобами зв’язку, через  сервіс «Електронного суду».

         Просимо з розумінням віднестися до зазначених вище обмежень, вони ніяким чином не обмежують громадян України в доступі до правосуддя і спрямовані  лише  на убезпечення громадян  від поширення захворювання!!!

 

Електронна адреса суду  inbox@gsh.ck.court.gov.ua