flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Навчання працівників апарату суду

18 червня 2019, 16:41

            Пожежа - неконтрольоване горіння поза спеціальним вогнищем, яке призводить до матеріальної шкоди. Пожежна безпека - стан об’єкта, при якому з регламентованою ймовірністю виключається можливість виникнення та розвиток пожежі і впливу на людей її небезпечних факторів, а також забезпечується захист матеріальних цінностей. Причинами пожеж та вибухів на підприємстві є порушення правил і норм пожежної безпеки, невиконання Закону “Про пожежну безпеку”. Небезпечними факторами пожежі і вибуху, які можуть призвести до травми, отруєння, загибелі або матеріальних збитків є відкритий вогонь, іскри, підвищена температура, токсичні продукти горіння, дим, низький вміст кисню, обвалення будинків і споруд.           

            У Жашківському районному суді Черкаської області  співробітниками Жашківського районного сектору Управління ДСНС України у Черкаській області було проведено  профілактичний інструктаж з працівниками суду.

            Під час заходу рятувальники обговорили з присутніми питання правил безпечної поведінки у разі виявлення вибухонебезпечних чи підозрілих предметів. Крім того, фахівці служби порятунку нагадали працівникам суду актуальні на сьогодні питання правил пожежної безпеки в екосистемах та побуті,  також  було проведено з працівниками апарату суду профілактичні заходи з пожежної безпеки, а саме: дії персоналу у випадку пожежі.

            Працівникам апарату Жашківського районного суду Черкаської області наголошено на дотриманні правил безпечної поведінки у разі виявлення вибухонебезпечних чи підозрілих предметів, правил пожежної безпеки в екосистемах та побуті.

           Звернуто особливу увагу на дотриманні вищевказаних правил у приміщенні суду а також вимог Інструкції про заходи пожежної безпеки у службових приміщеннях суду та користування вогнегасниками.