flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Про затвердження Алгоритму дій під час повітряної тривоги

22 серпня 2022, 12:55

 На час повітряної тривоги  припинити роботу суду:

  • оголошувати перерву у судових засіданнях;
  • припинити прийом громадян та документів;
  • зачинити вікна, вимкнути електричні прилади та світло

 Відвідувачам суду пропонувати залишити приміщення Жашківського районного суду Черкаської області та пройти до найближчого міського укриття, що розташоване у дитячому навчальному закладі №4 «Ромашка» (300 метрів від приміщення суду).

 Приміщення Жашківського районного суду Черкаської області на час повітряної тривоги зачиняти.

 Суддям, працівникам апарату суду та судовій охороні пройти до найближчого міського укриття, що розташоване у дитячому навчальному закладі №4 «Ромашка» (300 метрів від приміщення суду), або залишатися у коридорі першого поверху приміщення суду, яке є найбезпечнішим місцем у приміщенні ( відповідно до правила двох стін безпечніше перебувати за двома стінами по відношенню до відкритого простору) та знаходитись у визначених місцях до подання сигналу про відбій повітряної тривоги.

 З відвідувачами суду, які відмовилися залишити приміщення Жашківського районного суду Черкаської області, залишається черговий працівник Служби судової охорони.

 Після закінчення повітряної тривоги відчинити приміщення Жашківського районного суду Черкаської області, відновити роботу суду у штатному режимі.

 Даний наказ для оприлюднення розмістити на інформаційній дошці  Жашківського районного суду Черкаської області

        Жашківський районний суд Черкаської області не несе відповідальності за технічний стан захисної споруди цивільного захисту міського укриття, що розташоване у дитячому навчальному закладі №4 «Ромашка».